Gökçeboğaz Ortaokulu


Vizyon: Yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren kendisine, ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren fikri, vicdanı ve irfanı hür sevgi, saygı ve hoşgörülü bireylerin yetişmesi için demokratik yönetim anlayışı içinde kendine güven duyan teknoloji araçlarını en verimli şekilde kullanan gelişim ve değişime açık yerel, ulusal ve uluslararası başarılar imza atan örnek bir kurum olabilmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürk ilke ve İnkilaplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve Demokrasinin ilkelerine bağlı başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan milli ve evrensel kültür değerlerini benimseyen çevre sorunlarına duyarlı dürüst erdemli ahlaklı iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 8.20 - 15.15
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 362 632 01 21

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gokcebogazoo.meb.k12.tr

Adres - Gökçeboğaz Mah. Yeni Mevki No25 55800 Alaçam / SAMSUN

Öğretmen :13
Öğrenci :42
Derslik :8
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :137
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçe merkezine yakın köydür.

Adres - Gökçeboğaz Mah. Yeni Mevki No25 55800 Alaçam / SAMSUN

Ulaşım Samsun Sinop devlet karayoluna 600 m uzaklıktadır. Samsundan Halk Otobüsleri ile Alaçam´dan köy dolmuşları ve Bafra ilçesinden minibüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 72.5 km ilçe merkezine 3.5 km uzaklıktadır.